Inspirasjonskilder.

Master Paulie Zink.
Mester Zink er kanskje den som har gjort mest for at denne formen for yoga er blitt kjent i Vesten. Yin Yoga er ikke en ny yogaform/bevegelsesform, den har eksistert i tusener av år. Man kan se Yin Yoga/Tao Yin praktisert som en del av Qigong, Taiji og kampsporttrening.

Årsaken til at dette har vært nokså ukjent for Vesten frem til bare 30 – 40 år siden, skyldes at veldig mye av denne type kunnskap har gått i arv fra mester til elev via muntlig læring gjennom alle tider. I lukkede sirkler innenfor høyere samfunnslag i Kina. Mester Zink har synliggjort bevegelsesformen og den filosofiske bakgrunnen på en tydelig og inspirerende måte.

Anita har lært, og lærer fortsatt, mye av Mester Zink. Hans kunnskap innenfor Yin og Yang alkemi, og de fem elementers energi er til evig inspirasjon.

Les mer om Mester Paulie Zink ved å følge denne lenken. Se da også hans biografi på samme webside!

Master Mantak Chia.
Mester Chia er en velkjent lærer innenfor Qigong og taoistisk filosofi, og kinesisk medisin. Han underviser rundt i hele verden, samt på sitt Tao Center i Thailand. Han besitter en enorm kunnskap om indre alkemi: Hvordan ivareta og videreutvikle en sunn kropp og et sunt sinn basert på taoistisk filosofi og kinesisk medisin. Han er 2 ganger utnevnt til årets Qigongmester av Den internasjonale kongressen av kinesisk medisin og qigong.

Hans undervisning og erfaring er til evig inspirasjon.