Yin Yoga Immersion 2020 – for lærere.

Er du yogalærer og ønsker en grunnleggende fordypning i tradisjonell Yin Yoga?

Da er dette helgekurset for deg.

Vi vil fra 2020 ikke lenger tilby tradisjonelle Yin Yoga utdanninger. Vi ønsker å fokusere på å formidle vår kunnskap på en mer åpen måte hvor det er opp til den enkelte hvordan man ønsker å videreformidle dette i sine yogaklasser.

Kurset er åpent for praktiserende yogalærere. Med dette menes at du har en yogalærerutdanning fra tidligere, samt at du har erfaring med å undervise i yoga.
Du må ha grunnleggende forståelse av relevant anatomi, samt undervisningsteknikk, da dette kurset ikke vil gå inn på disse områdene.

Om kurset.
Tradisjonell Yin yoga har sin filosofiske ståsted i taoismen og den medisinske bakgrunn I TCM – Tradisjonell Chinese Medicine. Vi er med andre ord i Kina, med det begrepsapparat og den energiforståelse som ligger i dette.

«Yin og Yang er i overensstemmelse med dao, er himmelens og jordens vei, den røde tråd for alt, forandringenes opphav, rotnettet for fødsel og død, gudenes tempel. Hvis man vil være i stand til å helbrede ubalanser, må kan kunne trenge inn i rotnettet, den dyptliggende årsak…»
– fra den Gule Keisers Klassiker – Huang Di Nei Jing.

Yin er den nærende ro, Yang er den nærende bevegelse. Yin og Yang kompletterer hverandre og skal være harmonisk balanse i en helhetlig yogapraksis. Dette vil vi gå dypere inn i slik at du lærer å sette sammen et energiskapende og helende yogaprogram.

Kursinnhold: 

 • Praksis: Yin yoga stillinger og Yang yoga bevegelser, samt sekvensering av disse to energier som en komplett yogapraksis iht. taoismens energiforståelse og tradisjonell kinesisk medisin.
 • Teori: Taoistisk filosofi, herunder forståelsen av Yin, Yang, Tao, Qi. Hva er dette og hvordan virker det inn på vår praksis.
 • Undervisningsstøtte: Oppbygning av yogaklasser og kursforløp.

Dette kurset vil være et nødvendig grunnlag for å delta på andre av våre kommende fordypningskurs innenfor Yin Yoga – De Fem Elementer og Yin Yoga – Meridianarbeid.

NÅR:
14. og 15. november 2020.

Dagsplan vil se slik ut:
Lørdag 14.11.2020: Kl. 9 – 16.
Søndag 15.11.2020: Kl. 9 – 16.

Lunsj ca. kl. 12:00 – 13:00.

Lunsj ordnes av den enkelte. Røa byr på flere gode lunsjsteder.

HVOR:
Yin Yoga Instituttet AS. Vækerøveien 210, 0751 Oslo (Røa).

MED HVEM:
Anita Abrahamsen og Lisbeth Wang har over 20 års erfaring med både kinesisk/taoistisk og klassisk indisk yoga. I tillegg har de omfattende kunnskap innenfor anatomi, fysiologi og ernæring. Klikk på navnene, så kan du lese mer om oss.

BETINGELSER.
Pris: kr 5.000. Undervisning er ikke mva.pliktig.

Rett etter påmelding vil du motta en faktura for påmeldingsgebyr på kr. 2.500. Dette er ikke refunderbart.

Deretter forfaller resten av kursavgiften, kr. 2.500 den 15. oktober 2020.

PÅMELDING OG BETINGELSER.
Påmelding gjøres skriftlig til anita@yinyoga.no.

Ytterligere informasjon om kurset får du ved å kontakte oss pr epost eller ringe Anita på tlf. 920 98830.

Påmeldingen må inneholde:

 • Personalia: Alder, adresse, telefonnummer, epostadresse.
 • Evt. andre relevante opplysninger/forhold relatert skader/allergier etc.
 • Informasjon om hvor du underviser, hva du underviser i, og hvor mange yogaklasser pr uke. Informasjon om din utdannelse innenfor yoga og relaterte områder.

Følgende påmeldings- og avmeldingsbetingelser gjelder:

 • Påmeldinger tas imot fortløpende. Påmelding er bindende. Det er 12 plasser.
 • Påmelding senest 1. oktober 2020. Etter 1. oktober:  Ta kontakt allikevel, så ser vi om det er ledig plass.
 • Ved avmelding før 1. september 2020 frafalles kravet om innbetaling av resterende kursavgift, kr. 2.500. Påmeldingsgebyr blir ikke refundert.
 • Ved avmelding etter 1. september 2020 forfaller hele kursavgiften, kr 5.000. Påmeldingsgebyret på kr 2.500 ikke bli refundert.
 • Ved påmelding godtas våre betingelser.

Vi gleder oss til å dele vår kunnskap med deg!

%d bloggere like this: