Skoliose – intervju på TV2 med en ung ryggpasient

Jeg var så heldig at jeg ble invitert av Ryggforeningen – Skolioseforeningen til å holde et foredrag og «prøve på yoga» på deres treff på Soria Moria på søndag 14. oktober.

Jeg har et fint samarbeid med Ryggforeningen i Oslo og Akershus, som kommer med sine medlemmer og gjør «ryggyoga» sammen med meg en gang pr måned.

Det var en veldig fin opplevelse å få lov til å presenter hva yoga virkelig er: at det er noe mer enn bare fysisk yogastillinger! At yoga handler i bunnen og grunnen om fysisk og mental helse sett ut i fra et helhetlig perspektiv.

Mennesker med kroniske smerter trenger virkelig så mye mer enn bare fysiske øvelser! En dypt forankret bevissthet på pust og at pusten er «dyp» i brystet er kjempeviktig. En spenningsforløsende pust… som virker både mentalt og fysisk avspennende…

Her er en lenke til et intervju med en av deltakerne på seminaret: hun er en ung kvinne med Skoliose og et forbilde som ønsker å hjelpe andre i samme situasjon: http://www.tv2.no/gmn/nettprat/miriam-oedegaard-22-fikk-skoliose-som-10aaring-3900307.html

Namaste

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: